Online programma

Een online programma is in de maak!

“Hoe kan ik beter ontspannen?

Van stress naar meer rust”.

Dit programma is bedoeld om eenvoudige handvaten aan te reiken om meer rust en ontspanning in je leven te ervaren.

Om zoveel mogelijk informatie te krijgen, wil ik jou ook vragen om de enquête die ik gemaakt heb, in te vullen (klik op de link onder deze tekst).

Jouw input is voor mij enorm waardevol, daarom geef ik je 50% korting op alle reguliere 45 minuten massages (actie geldt de gehele maand december). Dat betekent dat je voor 45 minuten massage geen €45,- betaald, maar €22,50!!!

Als je de enquête invult, wordt je automatisch op de hoogte gehouden van het verdere verloop van de ontwikkeling van het online programma.

Wellicht is het spannend om bepaalde informatie te delen met mij, aangezien je mij nog niet kent. Daarom heb ik een rondvraag gedaan, bij mensen die mij wel al kennen en waar ik al mee samenwerk of al mee gewerkt heb, naar mijn kernwaarden.

Op de foto die hierbij gevoegd is kun je zien hoe anderen mij zien. En wellicht geeft het jou meer vertrouwen om deel te nemen aan de enquête. En zo een waardevolle bijdrage te leveren aan het online programma. Een programma dat misschien ook jou wel meer rust en ontspanning gaat brengen.🙏☀️🌸

https://forms.gle/xhuNgpkKf4ya3D2CA