Please, please no more.

Als je een Pleaser bent, dan denk je zelf dat je het doet vanuit een goed hart.

Je bent aardig, behulpzaam en staat altijd voor anderen klaar.

Maar als je een Pleaser bent, dan wil je er eigenlijk iets voor terug. Dat zul je waarschijnlijk in eerste instantie niet toe willen geven. Maar voor jouw daden van liefdadigheid wil je: erkenning, waardering, respect, je wilt gezien worden door de ander. De Pleaser zegt: “Please, zie mij!”

Als Pleaser voel je je van binnen leeg en ongelukkig. Terwijl jij zelf het gevoel hebt dat je al alles geeft wat je hebt. En toch vind je geen voldoening. Je bent doodmoe. Hoe kan dat toch?

Je bent bang om afgewezen te worden, daarom weet je precies hoe je je moet aanpassen aan personen en situaties. Je praat met elke mening mee.

Het is paradoxaal...je wilt gezien worden voor wie je bent, maar je laat niet zien wie je werkelijk bent. Weet je zelf nog wel wie je bent en waar je voor staat?

Ik kan je helpen!

De Pleaser is geen onbekende voor mij. Deze heeft een grote rol in mijn leven gespeeld. Maar ik ben me nu veel meer bewust van de rol van mijn Pleaser.

Ik bied 2 trajecten aan om jou ook inzicht te geven in jouw please-gedrag. Je leert jezelf beter kennen. En je gaat zien met welk doel jij doet wat je doet.
En uiteindelijk zul je zien dat er meer rust en ontspanning in je leven komt.

Traject 1: 3 keer een sessie van 1 uur. Prijs: € 149,-

- 3 keer 1 op 1 coachings-sessie van 1 uur.

Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk, gaan we kijken wat jouw please gedrag is. En wat jouw gemis is, waarom jij pleased, want pleasen komt altijd vanuit een gemis. En dit gemis kun je alleen verhelpen door jezelf sterker en krachtiger te maken. Dat betekent dat je soms uit je comfortzone zult moeten gaan. En daar zal ik je bij helpen en ondersteunen.

Dus, voel jij het vertrouwen in mij om dit samen aan te gaan?

Stuur me dan een bericht: Nicole.prumpeler@gmail.com

Traject 2: 5 sessies van een uur voor € 249,-

- 5 keer 1 op 1 coachings-sessie van 1 uur.

De intentie van dit traject is hetzelfde als traject 1. Jezelf bewuster maken van je please gedrag. En inzichtelijk krijgen waarom je pleased. 

Dit traject biedt nog meer ondersteuning gedurende jouw veranderingsproces. Het starten van een nieuwe gewoonte duurt namelijk ong. 21 dagen. Voordat de gewoonte een plek in je systeem heeft.

Voor meer info of het maken van een afspraak stuur me dan een mail: Nicole.prumpeler@gmail.com

Losse sessie (alleen mogelijk als je al een traject gevolg hebt).

Prijs; €47,50

De 1 op 1 trajecten zetten veel in beweging en je zult merken dat je snel stappen zet naar zelfzorg; door andere keuzes te maken.

De losse sessies zijn bedoeld om je op koers te houden als je merkt dat je even de richting kwijt bent. Want de tools heb je inmiddels...je kunt het zelf...je hebt alleen even behoefte aan reflectie, inzicht en sturing.