Reviews

“De massage was ontspannend en voelde heel fijn. De ruimte is met zorg ingericht, waardoor het geheel heel fijn voelde”. 

M. uit Mechelen

”Bij Ostara, goede ontvangst. Vriendelijk personeel en goede kwaliteit behandelingen. Hygiene en sfeer zijn zeer goed. Praktijk is rustig en zen. Ergonomische massagetafel. Ik heb ervan genoten!”

O. uit Maarheeze.

Heerlijke en ontspannen massage bij Nicole Prumpeler. Wordt je rustig van. Vriendelijke gastvrouw. Neemt de tijd voor je. Je komt ontspannen naar buiten. Echt heerlijk.

R. uit Overpelt.

Het is zo fijn om van Nicole een Bars of voetmassage te ontvangen. In een fijne sfeer, zorgen haar kundige handen ervoor dat ik diep ontspan. Heerlijk cadeau aan mezelf! Ik kan het iedereen aanbevelen.

A. uit Budel.

Ik was bij Nicole voor een heerlijke rugmassage. Wat had ik dit nodig! Al een tijdje voelde ik veel spanning in mijn rug.

Na een paar minuten op de massagetafel viel ik in slaap, omdat ik eindelijk alle spanning los kon laten door de massage.

Na de massage was er een last van me afgevallen en kon ik mijn rug weer meer ontspannen.

L. uit Hamont.

Gisteren is mijn huidhonger gestild door een heerlijke -intens ontspannende- voetmassage van Nicole. Ik ben nog aan het nagenieten.

K. uit Eindhoven

Nicole is een leuke, opgewekte persoon. Ze zorgt steeds voor mooie lounge muziek tijdens de voetmassage. Ze heeft slanke handen en behandelt je met zachtheid. Ze werkt ook 7 op 7 en geniet van haar werk. Let’s do it, ervaar het zelf!

R. uit Achel

Gewoonweg heerlijk om een massage bij Nicole te nemen! Ze geeft je rust, voelt goed aan wat ik nodig heb en neemt  de tijd voor mij. Zelf val ik niet zo gemakkelijk in slaap, maar tijdens zo’n (voet)massage bij Nicole ben ik blijkbaar zo ontspannen dat ik zo weg ben. Zo heerlijk als je na zo’n behandeling in een geheel ontspannen lijf weer terug naar huis kan gaan.

S. uit Eindhoven

Mijn voetjes zijn weer soepel, zacht en tevreden. Nicole heeft ze gisteren gemasseerd en vertroeteld in haar fijne massagepraktijk Ostara. Wat is het toch fijn dat dit soort dingen bestaan, zodat je op een diepe laag kunt ontspannen en opnieuw mag opladen. Dank je wel voor je kundige handen Nicole!

J. uit Eindhoven


Wil je nog meer reviews lezen?

Kijk dan op: https://www.treatwell.nl/salons/aanbod-type-lokaal/geocode-51.27535422349232,5.565865883983251/

Wil je zelf een review plaatsen? Dat zou ik heel fijn vinden. 

Klik dan hier en plaats een review op mijn google account: