Wie ben ik?

Hoi, Ik ben Nicole!

In 2019 ben ik gestart met Ostara massagepraktijk. Ostara verwijst naar de Germaanse godin van het ochtendgloren en de lente. Zij staat ook symbool voor vruchtbaarheid en het ontstaan van nieuw leven.

Nadat ik zelf een periode van verlies, pijn en verdriet had meegemaakt had ik destijds enorme behoefte aan hoop. De Godin Ostara werd voor mij het symbool voor een “nieuw begin”. Het werd het begin van een periode waarin “goed voor mezelf zorgen” centraal kwam te staan. 

Goed voor mezelf zorgen bleek meer te zijn dan zorgen voor eten op de plank en een dak boven mijn hoofd. Het bleek veel meer dan dat. 

Stapje voor stapje leerde ik hoe ik van een vrouw ging die leefde voor het geluk van anderen, naar een vrouw die blij, tevreden en gelukkig is met zichzelf. En ik ontdekte dat ik zo ook mijn eigen dromen en verlangens had.

Het gevoel egoïstisch te zijn om dit voor mezelf te doen, was een van de obstakels (of beter gezegd... overtuigingen) die ik moest zien te overwinnen.

Nu kan ik je zeggen dat het zeker niet egoïstisch is. En dat het juist van levensbelang is om blij en gelukkig te zijn. En ik weet zeker dat als je goed voor jezelf zorgt ook een leuker en gezelliger mens bent voor de mensen om je heen. (.... dat is toch een fijne bijkomstigheid☺️?!).

Ostara is een plek waar ik mensen ontvang die goed voor zichzelf (willen) zorgen. Een plek waar ik ontspanningsmassages en Access Bars behandelingen geef. En voor de jonge mensen t/m 12 jaar geef ik kindermassages.

Ontspanning is iets dat je jezelf gunt. Je weet wat het voor en met je doet. Ontspanning is rust nemen en weer nieuwe energie tanken. En “het jezelf gunnen” is een heel belangrijke voorwaarde als je goed voor jezelf wilt (gaan) zorgen.

Je kunt bij mij ook terecht voor e-learning. Wil je weten hoe je beter voor jezelf kunt zorgen? Wat daar voor nodig is? Wat je wel moet doen, en wat juist niet? Kortom.... hoe je van een stressvol leven gaat naar een leven waarin je veel meer rust en ontspanning ervaart. 

In de e-learning begeleid ik je hierbij stap voor stap. Je werkt toe naar een leven met meer ruimte en tijd om te genieten van de dingen om je heen en waarin er meer aandacht is voor jou!  Uiteindelijk zul jij het moeten doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. 

Mijn allergrootste beloning is als jij goed voor jezelf gaat zorgen, dat jij in je kracht komt te staan en dat jij (weer) gaat geloven in jezelf💕 Imagine how beautiful the world would be, if everyone would/could do this!!

facebook.png      instagram.png