Voetenwellness

Onze voeten hebben het soms zwaar te verduren. Ze dragen ons ons hele leven, maar we vergeten vaak om ze te bedanken… om ze wat extra aandacht te geven.

Deze voetenwellness is een heerlijke verwennerij voor je voeten;

* Als eerste krijgen je voeten een warm voetenbadje met zeezout. De werking van het zeezout is reinigend, hydraterend en voedend. Terwijl jouw voeten genieten van het water, kun jij genieten van lekkers dat ik voor je klaar gezet heb. Na dit voetenbadje zijn je voeten heerlijk zacht en klaar voor de volgende verwennerij…

* …een voetenmassage. Je ligt ontspannen op de verwarmde massagetafel en je voeten worden een voor een gemasseerd met een neutrale olie. Je geniet van de geuren, de muziek en de zachte aanrakingen. Het is niet ondenkbaar dat je in een diepe ontspanning terecht komt… of misschien zelfs in slaap valt. 

* Als de voetenmassage afgerondt is, krijgen jouw voeten de afsluitende verrassing; een voetenmasker. Je voeten worden ingepakt in plastic “schoenen” die gevuld zijn met hydraterende en voedende bestanddelen. Deze “schoentjes” blijven enige tijd aan, waardoor de voedingsstoffen hun werk kunnen doen. Voelt zeer verfrissend!

Na een uur is deze behandeling klaar. En drinken we samen nog een glaasje water. 

En dan zijn jouw voeten weer klaar voor het zware werk. Met het verschil dat ze nu lekker zacht en ontspannen zijn.

Prijs €50,-

Wil jij deze behandeling ook ervaren?

Bel of app me: 06-53288176

Of mailen kan ook: info@ostaramassagepraktijk.nl